OBAMA PRESIDENT

Gràcies a déu, Obama ha guanyat les el·leccions als EUA. Molta gent teníem l'esperança de no repetir una era Bush un altre cop, de la mà del que hauria estat el seu successor, McCain.
Ja sigui pel fet de ser del partit demòcrata, pel fet de ser negre o pels aires de canvi en el panorama internacional que ens ha transmès, la seva victòria ha estat una gran alegria per a la majoria de gent al món.




Aquestes són les 10 promeses de campanya d'Obama. Les podeu trobar a: http://my.barackobama.com/page/content/espanol

  • -Reducir las emisiones de gases efecto invernadero de EE.UU. en un 80% para 2050 y jugar un rol preponderante en la negociación de un acuerdo global que reemplace al Protocolo de Kyoto cuando este expire.
  • -Retirar todas las tropas de Irak en 16 meses y no dejar bases militares permanentes en el país.
  • -Establecer un objetivo claro de eliminación de todas las armas nucleares del planeta.
  • -Cerrar la prisión de Bahía de Guantánamo.
  • -Duplicar la ayuda de los EE.UU. para erradicar la pobreza extrema para el 2015 e incrementar los fondos en la lucha contra el VIH/SIDA, tuberculosis y malaria.
  • -Abrir un canal diplomático con países como Irán y Siria en pos de la resolución pacífica de tensiones.
  • -Despolitizar la inteligencia militar para evitar repetir la manipulación que llevó a la invasión de los EE.UU. a Irak.
  • -Lanzar un contundente esfuerzo diplomático para detener las muertes en Darfur.
  • -Sólo negociar nuevos tratados de comercio que contengan pautas de protección laboral y ambiental.
  • -Invertir 150.000 millones de U$D en los próximos 10 años para apoyar el desarrollo de energías renovables y tener para 2015 un millón de autos eléctricos en circulación.

Ara bé, en el cas que realment es decideixi a fer reals totes aquestes promeses -la qual cosa posaria el món potes enlaire en el bon sentit, la Terra gairebé semblaria Disneyworld comparada amb com la ha deixat en George-, es trobarà amb grans dificultats, per no dir que corre el perill d'acabar com en Kennedy.
No vull ser alarmista, però des de que vaig llegir el llibre La verdadera historia del Club Bilderberg, m'he adonat de moltes coses, i veig el món amb uns altres ulls. I és que, en el cas que aquest club existeixi, un Obama compromès amb les seves idees i promeses corre un seriós perill.
Segons Daniel Estulin, el Club Bilderberg és un grup de persones poderoses que remenen les cireres de tot el que passa al món: guerres, canvis de governs, manipulació de masses, un control creixent sobre la població, crisis -la crisi actual la haurien causat ells, i fixeu-vos que el llibre ja ho vaticinava temps abans de produir-se -... Us aconsello fermament la lectura d'aquest llibre.
Esperem que Obama se'n surti o, si més no, que les tesis de l'autor del llibre siguin falses -cosa que dubto-. Ell és la nostra única esperança, de moment.
Altres enllaços interessants referents al Club Bilderberg:
http://www.redaxxion.com/foro/showthread.php?p=1122946
http://www.islabahia.com/arenaycal/2006/10octubre/la_verdadera_historia_del_club_bildelberg.htm



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog