ENS HAN FOTUT UN ALTRE GOL


El Club Bilderberg ens acaba de clavar un altre gol. Arrel de l'atemptat del 25 de desembre passat en un avió que volava cap a Detroit -atemptat que les forces de Seguretat sabien perfectament que succeïria, ja que coneixien la “perillositat” del passatger que va causar l'explosió i els seus antecedents terroristes-, ara han començat a implantar en diversos països els escàners corporals, un pas més cap al control total de la població i cap a la retallada de drets i llibertats dels ciutadans.
És impressionant com cada cop més ens les van clavant i ningú no es queixa ni diu res, ans el contrari, tothom sembla estar-hi d'acord gràcies a la por que han aconseguit implantar envers el terrorisme islàmic.
Ara ja no només sabran tot el que portem a sobre quan fem un viatge, sinó també si tenim panxeta o cartutxeres o com la tenim de llarga. Ja que no puc evitar que cada cop em controlin més i sàpiguen més coses de mi, a veure si això em serveix per a començar un nou propòsit per a aquest 2010 i començar una dieta d'aprimament.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog