Un alt directiu de SEAT afirma que no han posat cap nom català als seus cotxes 'perquè nosaltres som espanyols'
Dijous, 17 d'abril de 2008 a les 11:00
Extret de: http://www.racocatala.cat

El president del consell d'administració de SEAT, Francisco García Sanz, va dir ahir durant una trobada a l'ambaixada espanyola a Berlín (Alemanya) que els directius d'aquesta empresa del Grup Wolkswagen s'estan "trencant el cap" cercant noms per a la nova berlina que vol estrenar properament. Després d'afirmar que "se'ns han acabat els noms de pobles i ciutats", un periodista de l'Agència Catalana de Notícies va voler-li recordar que no hi havia cap model amb nom de ciutat del Principat, i García Sanz va contestar que "nosotros somos españoles".

L'afirmació la va fer enmig de nombroses rialles als assistents a la xerrada amb els periodistes, entre els que hi havia també l'ambaixador espanyol a Alemanya. García Sanz, que també és membre del consell del grup Volkswagen a Wolfsburg, va anar més lluny i va dir a més a més que "La fábrica está en Martorell, no me la podia llevar a Madrid!!" ('La fàbrica és a Martorell, no me la podia endur a Madrid!'), fent referència a la seu de la SEAT, que actualment es troba a Martorell, en territori principatí.


Ja ho veieu: a més d'anticatalà, desagraït. Aquest bon senyor ha fet els seus calerons a Catalunya però li hauria agradat tenir la fàbrica a Madrid. Doncs si no fos perquè està donant feina a molts catalans, li diria: "emporta't la puta fàbrica a Madrid, que aquí no volem aquests cotxes tan mediocres. A veure si allà va millor el negoci".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog