Un diputat de C's insulta les autoritats catalanes durant la inauguració de la delegació de la Generalitat a Berlín
Dissabte, 5 d'abril de 2008 a les 21:00
Extret de: http://www.racocatala.cat

El diputat del Parlament de Catalunya per Ciutadans (C's) José Domingo (a la foto) va insultar
ahir part de la comitiva de representants que es trobava a Berlín per inaugurar la nova delegació de la Generalitat a la capital alemanya. El diputat de C's va indignar-se per l'absència de la bandera espanyola en aquella nova oficina de la Generalitat, i va aprofitar l'acte per titllar el director de la nova delegació, Martí Estruch, de "batasuno" perquè segons ell havia dit en altres ocasions que Catalunya era una "colònia" d'un Estat no democràtic.

Posteriorment va preguntar -en castellà- al vicepresident de la Generalitat, Carod-Rovira, perquè no figurava la bandera estatal a la nova oficina de Berlín. Carod va respondre a Domingo que la bandera que hi figurava, o sia la catalana, "és la que diu l'Estatut". Tant Carod com la secretària d'Afers Exteriors de la Generalitat van fer els seus discursos oficials en català; uns discursos que van ser traduïts a l'alemany i escoltats pels principals dirigents de l'ambaixada espanyola a Berlín.

Domingo va ser l'únic diputat de la delegació del Parlament català a Berlín que es va negar a sortir a la fotografia oficial, mentre s'indignava perquè afirmava que li havien dit que la bandera espanyola "era a la tintoreria". Es desconeix si cap periodista va intentar esbrinar o preguntar directament a Domingo si aquest tema entra dins els "problemes reals que interessen a la gent" a què Ciutadans ha fet referència en successives campanyes electorals.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog